Artikel afbeelding

Projektverlichting : een vak voor specialisten

Projekt aanpak : het maken van een lichtplan vereist dat de eisen en wensen van de klant op een goede wijze worden geïnventariseerd. Daarna toetsen de lichtadviseurs de technische haalbaarheid en budgetten. Aan de hand van deze gegevens maken we het lichtplan. In het lichtplan staat een simulatie, een tekening en de bijbehorende offerte. Belangrijk om weten is de lichtkleur, het effect van licht om een zo hoog mogelijke graad van efficiëntie te bereiken.

Zuinig met energie : het zoeken naar de meest energie-, milieu- en budgetvriendelijke oplossingen door actief en innovatief te zijn bij het vinden naar een duurzame oplossing van elk lichttechnisch vraagstuk. Hierdoor bespaart U aanzienlijk op uw stroomverbruik.

Nieuwe technieken in lichttechniek : volledig up-to-date met hoogwaardige en kwaliteitsvolle (LED)-produkten voor inbouw-, opbouw- alsook railsystemen.

Winkelverlichting : de laatste jaren zijn er fundamentele veranderingen bezig in de retailverlichting.
Sinds geruime tijd zijn handelaars, bouwheren, winkeleigenaars, architecten, interieurbouwers, installateurs etc. er zich ter dege van bewust dat de winkel toekomstgericht moet zijn en dus op het vlak van verlichting, zeker in LED-technologie moet worden geïnvesteerd. Vrijwel alle gangbare lichtkleuren zijn toepasbaar, eventueel uitgebreid met dimbare systemen, alsook speciale DALI- of sensorsturing. De lichtadviseur als specialist in zijn vak!

Op December 8, 2017